Deze site is in ontwikkeling, meer informatie kunt u hier lezen.

Select where you would like to search. When none are selected the search will ben done in de users registry. Set your desired setting in the parameters section.

White label ontwikkelaar, uw merk mijn diensten!
White label.

Al enkele jaren stel ik mijn diensten beschikbaar als white label ontwikkelaar voor oa. marketing bureau's, web-designers en andere ontwikkelaars. U kunt hierbij denken aan kleine programmeer werkzaamheden, ondersteuning bij complexe functionaliteiten of het ontwikkelen van begin tot eind met of zonder klantcontact. Alles onder de naam van uw onderneming!

Uiteraard zitten hier wel enkele wensen vanuit mijn zijde hieraan vast. Zo spreek ik graag een vaste duur en/of tijden af en indien men klantcontact wenst een email adres voor mij zodat ik onder uw naam dit kan onderhouden en u overzicht houd in de communicatie tussen mij en uw klant. Verder word bij bezoeken aan klanten en besprekingen de duur hiervan ook in rekening gebracht. En zit ik niet op locatie.

Heeft u interesse of nog vragen over hoe ik u van dienst kan zijn? Neem dan contact op.

Inhuur

Bij complexe of (nog) niet vormgegeven projecten kan het zijn dat een ontwikkelaar op locatie een uitkomst is. U kunt zo mij sneller als klankbord gebruiken bij technische vraagstukken en kan er direct geschakeld worden bij wijzigingen in een applicatie.

Ook hier zitten wel een aantal wensen verbonden. Interesse neem contact op.

Zit u ook met een complex vraagstuk en wilt u dat op locatie uitwerken of wilt u hulp bij het technisch ontwerpen van een Web applicatie. Graag help ik u verder.